M.H.C.T. Meijer

arts, homeopaat  en acupuncturist

lid AVIG en NAAV

L.V. Heuperman

Osteopaat

lid NVO geregistreerd NRO

J.P. van Andel

Homeopaat en orthomoleculaire therapeut

Medisch doctorandus, lid NVKH

T. Kamphuis

Osteopaat

lid NVO geregistreerd NRO

 

 

 

 

"Na het afronden van mijn osteopathieopleiding aan het Sutherlandcollege in Amsterdam op 5 juli 2003, ben ik als zelfstandig osteopaat mijn eigen praktijk begonnen.

Mijn interesse in het menselijk lichaam was al vroeg gewekt, mede doordat ik van mijn tiende tot mijn tweeëntwintigste actief ben geweest als topsporter en coach in de roeisport. Ik ben toen begonnen aan de opleiding fysiotherapie. Aansluitend heb ik een periode als fysiotherapeut gewerkt in particuliere praktijken en als begeleider van sportteams van onder meer honkballers, roeiers en softballers. Vervolgens heb ik in Duitsland mijn eigen praktijk voor fysiotherapie opgezet. Parallel hieraan volgde ik een opleiding tot osteopaat. Ik volgde deze opleiding omdat de fysiotherapie mijns inziens te weinig mogelijkheden bood patiënten te genezen.

In de osteopathie gaat het om de gehele mens en zijn omgeving. Dit vormt voor mij de kern van mijn behandelingen. In mijn praktijk behandel ik mensen van alle leeftijden: baby’s, peuters, kleuters, kinderen, pubers, jongvolwassenen, volwassenen, bejaarden en hoogbejaarden.”

 

Mijn eigen website is http://www.osteop.nl

L.V. Heuperman

Osteopaat

 lid NVO geregistreerd NRO

Groepspraktijk de Schans

Dorsvloer 2, 7641DZ Wierden

tel: 0546-577011