M.H.C.T. Meijer

arts, homeopaat  en acupuncturist

lid AVIG en NAAV

L.V. Heuperman

Osteopaat

lid NVO geregistreerd NRO

J.P. van Andel

Homeopaat en orthomoleculaire therapeut

Medisch doctorandus, lid NVKH

T. Kamphuis

Osteopaat

lid NVO geregistreerd NRO

 

 

 

“Ik heb vier jaar op het balletconservatorium gezeten en ben nu nog steeds een fervent salsa- en kizomba-danseres. Ook heb ik jarenlang de krijgskunst akido beoefend. Mijn passie voor dansen en krijgskunst maakte dat ik in 1995 begon met de opleiding fysiotherapie aan de Saxion Hogeschool  in Enschede. Na het doorlopen van mijn studie miste ik een verdieping in mijn kennis en mijn kunnen. Daarom startte ik aan de osteopathieopleiding in Amsterdam.

Wat ik fascinerend vind aan de osteopathie is dat het mogelijk is met zachte handgrepen het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Hierdoor verdwijnen of verminderen klachten.

Ik vind het belangrijk dat patiënten zichzelf en hun grenzen beter leren kennen, waardoor sommige klachten misschien niet eens ontstaan. De diversiteit aan patiënten, in leeftijden en klachten, in de praktijk zorgt voor een grote variatie in mijn vak. Dit maakt het voor mij erg interessant om patiënten te behandelen, te helpen. Sommige van hen ken ik al vanaf de eerste week van hun geboorte, anderen sinds hun peuter- of kleutertijd. Ook zie ik veel tieners en volwassenen in de praktijk.”

T. Kamphuis

Osteopaat

lid NVO geregistreerd NRO

Groepspraktijk de Schans

Dorsvloer 2, 7641DZ Wierden

tel: 0546-577011